ANNONS

Sällskap sökes

/

Nu får det vara lite paus i bröllopssagan, får berätta mera sen! Ska även berätta om vår lilla bloggträff vi hade igår men nu har jag något annat viktigare att skriva om! Jag var och badade idag i Skurup för jag tänkte att där känner jag ingen, det första jag gjorde var möta en och sen en och sen en och sen en…. Så i morgon söker jag sällskap till stranden, med lite krav på den som följer med..¨

DU ska INTE….
…..vara snygg
…..vara smal
…. ha fina runda boppar som sitter där dom ska
…..ha babyslät hud över hela kroppen
…..vara lång
…..ha emot att ta hand om Mira
…..ha gropfri lår och rumpa
…..vara utan dubbelhaka
…..vara fjunfri på hakan och överläppen
…..vara rynkfri

Så? Är det du? Häng med till beachen i morgon, glöm inte packa mat till mig och Mira med!

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00