Dagens lärdom

Men innan ni ska få lära er något viktigt i livet av mig så ska jag skryta om min sista riktiga semesterdag! Vi hamnade på min syster Millas ”Spa & resort! som mannen kallar det (fortfarande konstigt att skriva mannen…) eftersom där fick han i alla fall dricka öl, det fick han inte på kommunens friluftsbad. Det var GALET varmt, 45 grader och 32 grader i vattnet och det krävs för att jag ska njuta av badet. Jag är en riktig badkruka! Mira är i badet hela tiden, hon är inte lik sin mamma i alla fall!

Dagens lärdom till er då…. Stå inte högst upp på en stege på minst tre meters höjd och full med målarfärg överallt och bli akut jätte nödig! Jädrarns vad jobbigt det var att komma ner knipandes på en knarrande stege som håller på att rasa ihop bara man tittar på den! YES jag hann men har lärt mig att fixa toalett besöken innan jag klättrar upp igen.

image

image

image
image

 1. reggi skriver:

  Haha vad bra att du lärt dig nu att alltid gå på toa innan, ja tänk om man haft pool. Är med lite av en badkruka det måste vara varmt i vattnet och jag har inte badat en enda gång denna sommar. Inte ens här nere på orust för de har bara vart 18 grader i vattnet och de är kallt kramar

  1. Jaaa alltid lär man sig ngt =)

 2. mizan skriver:

  Åh en sådan pool skulle jag vilja ha 🙂 då hade man kunnat ha riktiga poolhäng 🙂 Kram fina

 3. Vilken härlig pool! Skönt att höra att det finns fler badkrukor där ute. Fast 32 grader lät lite väl varmt iofs. 😉

  Tack för tipset med stegen, det lär dock inte hända mig, då jag är så höjdrädd att jag aldrig skulle ställa mig på en stege som är högre än en meter. 😉

 4. Jag har nu för första gången sovit i en husvagnen 😛
  Super mysigt!
  Hamnade i Råå vid Helsingborg och livade upp Helsingborg ordentligt 😛
  Badade i havet med… varmare än hemma i Åhus.. 23-24 grader…men inte lika fina stränder!!!! Våra är en dröm gentemot deras :))))
  Hoppas du njutit ordentligt med maken ♥
  Puss Maya

 5. Hm, ska tänka på det där med stegen..
  Det ser förresten riktigt trevligt ut med poolhänget! Jag hade gärna också hängt vid en pool med goda vänner idag istället för att släpa massa saker till stranden..
  Kram till dig vännen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..