ANNONS

Laddar för fullt

/

På bilden ser du hur jag laddar inför lördag, Det finns hopp va?,.

Förlåt mig men jag måste svära jävligt högt  (jag svär ju ALDRIG annars, speciellt inte inför barnen #ljuger). SATAN vad varmt vi har det, vi hade 30 grader igår och 31,5 idag! Vädergudarna har åter igen lyckats med det typiska, dagen för barnens skolstart blir årets varmaste!

Och jag måste berätta att något jättekonstigt som har hänt mig idag. Min son har börjat på högstadiet. Ni vet när man börjar sjuan och är skitstor och tuff. Jag som bara är 20 liksom! Gabriel kom hem och var så lycklig, jag blev olycklig…För det slog mig att jag nog inte är 20 liksom! Att ungen inte fattar att han inte kan växa mer eller någonsin, inte ens på längden! Jag har misslyckats med uppfostran på den lilla pojken med moppemustaschen, snart större än hans mammas.

Dags för LCHF loppet på lördag. Tyvärr så orkar inte mitt knä med mitt tempo som jag ville men jag stretar på med snabbare promenader. Och jag som hade ett mål, att kunna springa hela rundan. Men det tar vi nästa år! Så du min vän som ska springa/gå, ska vi mötas upp och stötta varandra in i döden? 

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se

image
Kom hem från jobbet och njöt en timme på filt där ute!

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00