Laddar för fullt

På bilden ser du hur jag laddar inför lördag, Det finns hopp va?,.

Förlåt mig men jag måste svära jävligt högt  (jag svär ju ALDRIG annars, speciellt inte inför barnen #ljuger). SATAN vad varmt vi har det, vi hade 30 grader igår och 31,5 idag! Vädergudarna har åter igen lyckats med det typiska, dagen för barnens skolstart blir årets varmaste!

Och jag måste berätta att något jättekonstigt som har hänt mig idag. Min son har börjat på högstadiet. Ni vet när man börjar sjuan och är skitstor och tuff. Jag som bara är 20 liksom! Gabriel kom hem och var så lycklig, jag blev olycklig…För det slog mig att jag nog inte är 20 liksom! Att ungen inte fattar att han inte kan växa mer eller någonsin, inte ens på längden! Jag har misslyckats med uppfostran på den lilla pojken med moppemustaschen, snart större än hans mammas.

Dags för LCHF loppet på lördag. Tyvärr så orkar inte mitt knä med mitt tempo som jag ville men jag stretar på med snabbare promenader. Och jag som hade ett mål, att kunna springa hela rundan. Men det tar vi nästa år! Så du min vän som ska springa/gå, ska vi mötas upp och stötta varandra in i döden? 

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se

image
Kom hem från jobbet och njöt en timme på filt där ute!

 1. catja skriver:

  Wiii springa…wow..hur långt är loppet? Ta det lugnt med knäet!

 2. Vi har varmare än så, och jag klagar inte. Eller jo, förresten, det är just det jag gör. Klagar. Tills AC-n kommer igång. Jag har blivit rätt bra på att klaga 🙂

 3. Visst är det märkligt… min son har också börjat sjuan. Lång och skranglig och målbrottsröst och 42 i skor… What!!?? Hinner inte med riktigt.
  Hoppas loppet går bra.
  kram

 4. Du är superduktig som ska köra LCHF-loppet! Jag hade gärna hängt på, men får inte ihop det eftersom J är bortrest.Har du någon bra musik som du lyssnar på när du springer/promenerar?
  Kram fina Fnulan!

  1. Japp har en superbra lista! Sno den på spotify =)

 5. Hallå snygging! Vad duktig du är som ska springa!!! Heja heja! Jag funderar starkt på att börja med LCHF, har du några tips? Vad har du med dig för matlådor tex? Kram

  1. Nja… springa kommer jag INTE att göra…
   Jag har Katrins bok den är faktiskt jättbra! Och kolla in 56kilo.se världsbäst!!!

   Kalla på fejjan så kan vi snackas om det!
   Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..