LCHF loppet (Vill-ni-ta-död-på-mig-loppet)

Ja pojkar och flickor nu kommer liten berättelse om LCHF loppet. Förresten läser någon av det manliga könet min blogg?

Jag och Emelie var på plats kl 10 för att komma i tid och ta det lugnt, och som ambassadör kändes det viktigt att faktiskt vara där i tid och möta upp mina läsare som kom för att springa/gå tillsammans med mig. Det var väl mitt uppdrag eller? Jag skulle lika bra kunna skita i att ens ta mig runt Djurgården, men nej minsann, har man tagit fan i båten får man ro honom i land…

Där fanns många bra företag som är mina favoriter med produkter som passar en som mig, tjockis med mål att må bra. Allt från Sukrin, Mat och hälsa, Glossybox till Alvestaglass. Det var roligt att träffa några härliga samarbetspartners och förhoppningsvis några nya med. Jag träffade en mycket trevlig Philip som är grundare till LCHF klubben och Katrin eldsjälen till eventet och UNDERBARA Louisa som varit min kontakt som ambassadör.

Men dom viktigaste som var där var MINA tjejer! Dom kom för att stötta mig, gå och springa med mig och om ni anar hur mycket det betydde för mig! TACK tjejer! Jag hade en elitgångare med mig runt Djurgården, vilken peppare du var Therese! Jag ”lyckades” med 6 km på 50 min. Jag är stolt.. har inte tränat på MÅNGA år… Jag trodde att jag skulle kräkas men höll mig… 


Emelie, Therese, Martina, Linda, Sofie, Jennie och Tjockisen
Jennie en av mina fina läsare!
Så…. här är jag nyss i mål och heeeeeeeeeeelt slut! Men snygg i mina kläder från Röhnisch var jag 😉

Nu är det sluttjatat om detta lopp… och många fler foton hittar ni HÄR

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se 

 

 1. meekatt skriver:

  Man blir ju allt lite stolt här! Fy fan vad grym du är! Jag hade dött…redan vid uppvärmningen, haha. Och SNYGGAST är du med!

  Om man får köra bil runt kan jag va med nästa år! Måste ju va bättre än att inte ta sig runt alls..? Haha

  Kram!!

  1. Min vän….. Ja.. JAG VAR MED

 2. Cissile skriver:

  Heja heja dig, imponerande!!!

 3. Va kul det va, verkar som att jag får med mig ett helt gäng nästa år:). Ha en underbar måndag! Stor kram

 4. catja skriver:

  Lägg av vad fräsch du ser ut!! Bilderna måste vara tagna FÖRE loppet! 😀 Försöker själv leva så mkt som möjligt efter LCHF-tänket utan att vara helt slavisk. Att jag valt det är för att jag märker hur mkt bättre mage och sömn blivit. Det händer att jag bakar lite bröd och tar mig en bit men sällan. Desto mer sund mat jag käkar desto bättre mår jag helt enkelt och sedan jag nästan helt slutat med potatis, pasta och bröd har mitt sockersug nästan helt försvunnit!
  Gillar din blogg och kunde inte låta bli att länka dig i min egen blogg. Jag antar att det inte ska vara några problem va? 😉
  kram

 5. Oj vilken helg du haft 🙂 och vad duktig du har varit, hejja hejja till både dej och dina tjejer!
  Föresten så tror jag att jag får skippa kaffe-dejten 🙁 som jag skrev ska vi på 30års fest den dagen och jag vill inte ta på mig för mycket saker samma dag och helg, är lite försiktig med det nu närmaste tiden då det varit ett lite tufft år.
  Många kramar fina !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..