ANNONS

LCHF loppet (Vill-ni-ta-död-på-mig-loppet)

/

Ja pojkar och flickor nu kommer liten berättelse om LCHF loppet. Förresten läser någon av det manliga könet min blogg?

Jag och Emelie var på plats kl 10 för att komma i tid och ta det lugnt, och som ambassadör kändes det viktigt att faktiskt vara där i tid och möta upp mina läsare som kom för att springa/gå tillsammans med mig. Det var väl mitt uppdrag eller? Jag skulle lika bra kunna skita i att ens ta mig runt Djurgården, men nej minsann, har man tagit fan i båten får man ro honom i land…

Där fanns många bra företag som är mina favoriter med produkter som passar en som mig, tjockis med mål att må bra. Allt från Sukrin, Mat och hälsa, Glossybox till Alvestaglass. Det var roligt att träffa några härliga samarbetspartners och förhoppningsvis några nya med. Jag träffade en mycket trevlig Philip som är grundare till LCHF klubben och Katrin eldsjälen till eventet och UNDERBARA Louisa som varit min kontakt som ambassadör.

Men dom viktigaste som var där var MINA tjejer! Dom kom för att stötta mig, gå och springa med mig och om ni anar hur mycket det betydde för mig! TACK tjejer! Jag hade en elitgångare med mig runt Djurgården, vilken peppare du var Therese! Jag ”lyckades” med 6 km på 50 min. Jag är stolt.. har inte tränat på MÅNGA år… Jag trodde att jag skulle kräkas men höll mig… 


Emelie, Therese, Martina, Linda, Sofie, Jennie och Tjockisen
Jennie en av mina fina läsare!
Så…. här är jag nyss i mål och heeeeeeeeeeelt slut! Men snygg i mina kläder från Röhnisch var jag 😉

Nu är det sluttjatat om detta lopp… och många fler foton hittar ni HÄR

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se 

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00