ANNONS

Soffhäng, bebisdoft och hemlängtan

/

 Så mycket kärlek till ett så litet mirakel!  Vida, du har vunnit mitt hjärta!

Kvällen med familjen Karyd-Graaf blev som vanligt, trevligt, roligt och allvarligt. Kära vänner jag har fått med stora hjärtan och gästvänlighet. Vi firade allt möjligt med champagne, vin, underbar god mat och en fantastisk jordgubbspaj a´la Hannah. Vi hann prata om allt från barnuppfostran till analkolapps, fisar och framfall. Man måste ju diskutera livets viktigaste ämnen.
I natt har jag sovit som en prinsessa i Prins Williams rum bland hockeyspelare, fotbollsstjärnor och Kizz.

Jag och Mannen fick en underbar bröllopspresent med muggar från Syster Lycklig i märket Green Gate av Peter och Hannah LOVLEY! Säkra källor meddelar att det faktiskt är Peter som inhandlat dessa, jag är djupt impad!

Men nu kryper den på, den där känslan…. Hemlängtan! Den kommer oavsett hur bra och trevligt man har det! När man får träffa Hannahs underbara ungar så längtar man hem till sina egna underbara ungar! Fast innan dess ska jag träffa en annan skönhet!


Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se 

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00