Soffhäng, bebisdoft och hemlängtan

 Så mycket kärlek till ett så litet mirakel!  Vida, du har vunnit mitt hjärta!

Kvällen med familjen Karyd-Graaf blev som vanligt, trevligt, roligt och allvarligt. Kära vänner jag har fått med stora hjärtan och gästvänlighet. Vi firade allt möjligt med champagne, vin, underbar god mat och en fantastisk jordgubbspaj a´la Hannah. Vi hann prata om allt från barnuppfostran till analkolapps, fisar och framfall. Man måste ju diskutera livets viktigaste ämnen.
I natt har jag sovit som en prinsessa i Prins Williams rum bland hockeyspelare, fotbollsstjärnor och Kizz.

Jag och Mannen fick en underbar bröllopspresent med muggar från Syster Lycklig i märket Green Gate av Peter och Hannah LOVLEY! Säkra källor meddelar att det faktiskt är Peter som inhandlat dessa, jag är djupt impad!

Men nu kryper den på, den där känslan…. Hemlängtan! Den kommer oavsett hur bra och trevligt man har det! När man får träffa Hannahs underbara ungar så längtar man hem till sina egna underbara ungar! Fast innan dess ska jag träffa en annan skönhet!


Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se 

 1. cammo69 skriver:

  Låter som du har haft det kanon.
  Vilka fina muggar!
  Kram!

 2. fina muggar som ni är väl värda <3

 3. guns skriver:

  Såna fina muggar du fick. Hon verkar vara en sån fin tjej, Hannah.

  1. JA hon är så fin!!! En riktigt go vän!

 4. Låter som en härlig kväll med roliga samtalsämnen!
  Kram

 5. Det låter som att ni fick en väldigt bra kväll tillsammans, mycket att prata om 🙂 Green gate gör ju så himla fina saker! Har sett att Hannah och Peter också har en fin samling och dina koppar var ljuvliga!
  Förstår att du börjar längta hem, säkert några som längtar efter att få hem dig också! Ha det mysigt med Nina först 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..