ANNONS

Jag är så himla ledsen! (läs ”så jävla förbannad”)

/

Minns ni att världens sämsta mamma glömde Miras alla kläder på tåget när vi åkte till Meekatt i Mellbystrand (förresten gå in och rösta på Meekatt som bästa bloggmorsan i världen enligt mig HÄR)? Nu har det gått två veckor och jag ringde hittegodsgrejen igår, både i Malmö och Göteborg.

Väskan finns inte…..

Håll i er för nu kommer jag att svära som en borstbindare. Hur i helvete kan man ha mage att stjäla en lite blivnade treårings PIPPI-VÄSKA? Jag blir så förbannad när folk inte kan vara medmänniskor, speciellt till barn. I väskan ligger en garderob för en hel vecka med klänningar, skor, byxor, badkläder, tröjor, tajts, kofta, tjocktröja mm. Fan vad arg jag är! Så nu är det att öppna stor plånboken och åka och handla nya kläder, det blir dyrt för den ena klänningen är köpt av farmor i USA. Koftan gör mig också speciellt ledsen för den har farmor stickat till MIra. Och väskan är köpt på Ullared… Dyrt… Så jag får nog starta en insamling till förmån för Mira och hennes mamma. 

Nä, fan ta er tjuvar och banditer! SKÄMS! Bajskorvar!

 En av klänningarna som är borta… Och en naken Mira som ni kommer att få se henne i fortsättningen!

Follow on Bloglovin

kontakt: malin@fnulan.se

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00