ANNONS

Nu skiter jag faktiskt i er….

/

…. för det är dags att bli packad igen, denna gången tillsammans med mannens familj! Och om jag ska vara ärlig ska det nog bli en och annan äcklig snaps i morgon, örk… klöks bara jag tänker på det.. örk…

Det blir liksom kräftskiva med svärisarna i morgon, familjemys på lördag, dejt med mannen på söndag, nya universitetskursen må – on. Och på kvällen smäller det. Då ska jag på fin fin tillställning i Stockholm! eftersom Radisson Blu Strand Hotel fyller 100. Det ska bli en glittrig och stjärnspäckad tillställning. Spännande! Så nu har jag packat ner tre olika stassar för man vet ju inte vilken man vill ha! Vad jag vet är att det kommer att bli en grymt trevlig kväll med både kända och okända ansikten. Någon som vill fika i huvudstaden på onsdag, vid halv 3 tiden?

De stora barnen stannar hemma och har kräftskiva här på lördag. Förstår inte varför dom  inte vill vara med mamman på fest. Skitrumpor!

Kyss på er sötaste, underbaraste, gulligaste ni (fjäsk för att jag inte kommer att ha så mkt tid för er;))
Ps. jag är på pissigt humör som bara den, en hint varför kan ni se i bilden…. ds.

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00