Nu skiter jag faktiskt i er….

…. för det är dags att bli packad igen, denna gången tillsammans med mannens familj! Och om jag ska vara ärlig ska det nog bli en och annan äcklig snaps i morgon, örk… klöks bara jag tänker på det.. örk…

Det blir liksom kräftskiva med svärisarna i morgon, familjemys på lördag, dejt med mannen på söndag, nya universitetskursen må – on. Och på kvällen smäller det. Då ska jag på fin fin tillställning i Stockholm! eftersom Radisson Blu Strand Hotel fyller 100. Det ska bli en glittrig och stjärnspäckad tillställning. Spännande! Så nu har jag packat ner tre olika stassar för man vet ju inte vilken man vill ha! Vad jag vet är att det kommer att bli en grymt trevlig kväll med både kända och okända ansikten. Någon som vill fika i huvudstaden på onsdag, vid halv 3 tiden?

De stora barnen stannar hemma och har kräftskiva här på lördag. Förstår inte varför dom  inte vill vara med mamman på fest. Skitrumpor!

Kyss på er sötaste, underbaraste, gulligaste ni (fjäsk för att jag inte kommer att ha så mkt tid för er;))
Ps. jag är på pissigt humör som bara den, en hint varför kan ni se i bilden…. ds.

Follow on Bloglovin
kontakt: malin@fnulan.se

 

 

 

  1. Fullt upp, med eller utan dator, med eller utan PMS (utan kan vi ju hoppas, för din omgivnings skull), 😉 Hade varit hur mysigt som helst med en fika i stan, men icke sa picke(n) (utan droppe förhoppningsvis), det går inte. Idag gillar jag () tydligen!

    Kram

  2. Hoppas du får en toppen helg gumman!
    Kramar!

  3. condan skriver:

    Hmm. Onsdag halv tre. Ska kolla hit det ser ut! Var håller du till nånstans? 😉

  4. Då får man önska dig en alldeles fantastisk vecka….tills vi hörs igen:-) kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..