ANNONS

Blir (nästan) förbannad

/

Jag satt och snurrade runt på nätet i pluggpausen och läste på ett par ställen om oss på Bloggfamiljen. Jo då fick man läsa saker som att:

Alla är lika och man måste vara stöpt i Hannah Graaf form för att få blogga här
– Alla skriver bara om sitt perfekta liv
– Det är bara rosa skimmer över hela bloggportalen
– Anledningen till kravet på medlemskap är på grund utav att vi inte ska få elaka kommentarer

Men va fan, ärligt talat skärp er!

Ni som skriver så, ni har nog inte läst våra bloggar ordentligt.

Lika? Ni har kommit in på vår första sida och sett våra blonda hårtussar, so what, hur många blondiner finns det inte i Sverige? Och nu har vi Niiinis som är mörkare än natten själv på huvudet. Och hallelulja för att vi får in Therese, jisses hur ska det gå, hon är ju kortklippt OCH gråhårig… Och inte fan är min kropp som Hannahs…
Perfekta? Tror inte det… Har ni verkligen läst då? Jag skriver ofta om alla mina fel och brister och inte ett endaste ”Gud vilken perfekt liv jag har” får ni hos mig, tvärtom…
Rosa skimmer… ööö? Ser inte något sånt alls… Vår bloggportal går mest i vitt tror jag!
– Och att vara medlem, kommer inte ens att försvara det förrän du som ogillar det läst Hannahs inlägg om anledningen varför, sen kan vi ta upp diskussionen!¨Nu ska jag själv gå och tvätta mina skitiga trosor som jag fisit i många gånger. Sen ska jag städa upp mannens kalsonger som ligger på golvet och plocka undan frukosten som barnen glömde ta undan innan dom gick till skolan. Och har jag tillräckligt med pengar på kontot ska jag handla oss något riktigt gott till oss alla att äta till middag som blodkorv eller falukorv.

Och när alla barnen är i säng ska jag lägga mig på alla fyra och skura golvet… När jag lägger mig för att sova ska jag drömma om den där semestern vi måste spara till i ett år för att resa på. Och vet ni, jag ARBETAR också, för man blir inte rik på att blogga…

Så perfekt är mitt liv…

ps. och jag har faktiskt hört Hannah rapa, så det så… ds.

Så har fint och perfekt hem har jag….. Inte perfekt någonstans… 


40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00