Vi ska flytta

Ja i alla fall jag och mina hormoner.. För jag tror inte att min familj vill ha mig här när jag är som jag är… sur och tvär och på avgiftning från sockerknarkandet IGEN. Ni måste tycka att jag är rent hopplös. Det tycker jag.

Kaos i huset och kaos i huvudet! Mycket på gång och inget som händer… Jag gör ju hemligheter här hemma som inte ens min mamma vet, men jag upptäckte att det blev för mycket arbete och nu vill jag bara göra tillbaka allt. Jag och min man är proffs på en sak att påbörja projekt, men vi är också jättebra på en annan sak att avsluta projekt. Ingen bra kombination alls.

Idag är jag sur på allt och alla.. Ja, du har säkert också gjort mig något, tänk efter så kommer du nog på något 😉 Så nej, jag drar och när jag kommer tillbaka är allt klart…. 

Vad gör du när du är sur? 

Hemma låg en sur och gammal skrutten citron.. e de jag de?

 1. Jag brukar försöka att ”spela” lite sur. Tror aldrig jag har lyckats övertyga någon så det blir ingen skådespelarkarriär för mig inte.
  Kram♥

 2. Jag svär EXTRA MKT!!! En riktigt bitterfitta är precis vad jag är!!

  Kram surkärring

  1. Jag gillar bitterfittor =)

 3. reggi skriver:

  Men man får vara sur på allt och alla, när jag är sur städar jag eller så lägger jag under täcket. har svår och bara vara själv hemma i våran lägenhet

  1. Va bra!! TAck då fortsätter jag sura!

 4. Jag brukar titta på en rolig film eller serie och börjar till slut fnittra i soffan fast jag egentligen är sur som en citron 🙂 Typ Solsidan eller Sällskapsresan brukar fungera på mig 🙂

 5. guns skriver:

  Så där är det ju ibland.:) Jag håller mig undan såna dagar, vill helst varken se eller prata med någon, jag deppar, tycker synd om mig själv och funderar på varför alla är såna idioter (utom jag då;)).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..