Ja visst lyckades jag fnula till det

… om ni är avundsjuka och bittra för att andra kanske njuter lite extra just nu. Då kan du komma tillbaka på måndag när jag säkert är surig igen! För nu kommer det… skrytet om hur gött det är att leva…

Jag hade två resväskor, en matsäck, en datorväska, en vagn och två yra höns till mammor och två små tjejer som suttit stilla för länge. Så med ungarna i hasorna drog vi oss till hotellet, uppgav mitt namn och det fanns inget rum… Hoppsan fel hotell.. Pust och stön och iväg till nästa hotell… Kom indragandes, svettiga och trötta och möter ett stort leende från alla personal. Och sa mitt namn… dom hittade inte mig… Hoppsan vi kom en dag för tidigt. Men, proffsig personal fixade problemet lätt som en plätt.

Sen tog vi en runda på stan och barnen fick äta på Donken vid centralen som gjorde att vi fick både tinnitus och skador på stämbanden av den höga musiken, men det kanske är vi som är för gamla? Och det blev en ganska tidig hotellrumskväll med kvällsfika och sänghoppning.  När jag och Meekatten kom upp på våra rum på Radison Blu Waterfront hotel fick vi en CHOCK, helt fantastiskt, en utsikt som heter duga, en espresso maskin, en våg (vad det skulle vara bra till) en morgonrock + skor och tidning och alla tv kanaler. Vi fick beställa frukost på sängen om vi ville och får sen utcheckning… å maj gaaad!! Lyx…..

Men nu ska jag njuta av bajsblöje lukten mitt i all lyx….

Stockholm
Vad tycker ni om denna utsikten från rummet?
Stockholm

Stockholm
Mira har förstått det goda i livet
Stockholm

Stockholm
Perfekta mamman läser för barnen såklart!
Stockholm
Stockholm

Dagen avslutades med ett gympa pass i sänghoppning!

 

 

 1. kenrot skriver:

  Du ser ut att haft det bra med utsikt barn o lyx härligt hoppas resten av helgen förlöper bra.

 2. vixie skriver:

  Haha, underbart!! Först fel hotell, sen fel dag 🙂 Love it !!
  Ha det fantastiskt! KRAM

  1. Hahah ja du… idag skrattar jag!!

 3. Underbar utsikt! Är så glad att du i alla fall lyckades med att anlända till rätt stad. Alltid något…
  Kram♥

 4. Tja… Den utsikten får väl… duga? 😉

  Underbart!
  🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..