Det är helg för barnen

Världens frukostbuffe,  kaos med Mira.
Världens galapremiär,  kaos med Mira.
Världens galamiddag på Donken, kaos med Mira.
Jag andas hundra djupa andetag med det hjälper inte,  ungen är helt sjövild, typiskt när man ska vara sådär perfekt mamma när alla ser på. Stackars Linda Bengtzing  med barn fick akta sig för oss hundra gånger. Min schlageridol liksom…
Hela salongen hörde hur Mira vrålade
-JAAAAAG VIIIIILL HEEEEEM….

Jag ville bara tjuta och lägga mig ner och sparka med benen. Här åker vi till Stockholm på galapremiär så vill ungen hem. Vi satte oss på Donken och väntade på dom andra tills filmen var slut. Då kom Mirka och Carola med 100 barn var och alla satt som ljus, hur fan går det till liksom! Min Mira var värre än alla deras tillsammans…. Jag hade egentligen  bestämt kaffedejt med Nina och Hannah men jag hade inte ork, min energi var helt slut…och jag höll på att bryta ihop. Stackars Meekatt möttes av en gråtande Fnula efter bion!

Kontentan av det hela; Det hjälper inte att man försöker vara en perfekt mamma, den vanliga mamman är bäst i alla lägen!!

I alla fall fick jag träffat många raringar, kan inte nämna er alla men ni vet vem ni är! Och tack till Mgroup för inbjudan!

Mira tingeling
Ja så här var det från det att vi kom in i biosalongen…
Mira fattade tycke direkt för Mirka, inte så svårt enligt mig!

 1. Sööta lila Mira❤ förstår att energin tar slut ibland.
  Den åldern är väldig trotsig med.
  Den första kortet var så fin när man ser vingarna och utsikten❤
  Massa kramar till er❤❤

 2. Åh söta du! Det var alldeles säkerligen ”en sån där dag” – då spelar det ingen roll var man är, eller vilken aktivitet som står på schemat – humöret är ändå det samma.

  Kram/Fina Frun

 3. asahoff skriver:

  Hahaha jag vet hur det känns!
  Igår var vi i göteborg för att se hockeymatch och Nino skrek hela tiden ”Se Puh mamma! Han ville hem o se på Nalle Puh 🙂

  http://www.madamehoffa.se

 4. Ibland kanske man anstränger sig lite för mycket. Barn är nöjda med mycket mindre än man tror. Åker man till Borås Djurpark så vill de bara leka på lekplatsen istället för att titta på lejon…..jag känner igen det så väl!

 5. åååh lilla tjejen! Sixten brukar gråta varje gång biofilmen är slut, han är nästan omöjlig att få ut ur salongen. När han får utbrott ute brukar jag tänka att jag ska ta det lungt och vara pedagogisk men det slutar alltid i kaos och puls i 190!

  1. Hahaha ja och svett längs ryggraden!!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..