Jisses amalia

Nu sitter vi på tåget hem och ÄNTLIGEN sover det lilla monstret! Nej, jag menar inte Meekatt även om man skulle kunna tro det, jag menar Mira.

Igår  var det Tingeling och idag var det Lilla Anna och Långa Farbrorn premiär med Loppi som fyller tre år och vilket kalas vi fick vara med om. Filmen var jättebra och även vuxna skrattade massor.
Som vanligt med generösa Loppi delades Loppi påsen ut till alla och den var full med läckerheter! Till en början hade jag en gråtande och skrikande Mira i knäet men halleluja så gick det vägen till slut! Hon såg hela 30 minuter av filmen.

Efteråt åkte vi till Junibacken med Anna som guide. Vilket ställe! Tusen tack för att vi fick komma. Det var för barn i alla åldrar och barnen hade så himla roligt. Bra föreställningar och gudomlig sås till köttbullarna och den hemlagade potatismosen. Mira bröt ihop (såklart…) och skulle ha en prinsessklänning så jag hade en skrikande och sparkande skitunge i affären. Alla tittade och tyckte nog att jag var superdum, men varför köpte inte dom den till henne då 😉 Som den perfekta mamman jag är ville jag ju lära henne att man inte kan få allt här i livet. Jag ska verkligen tillbaka till Junibacken fler gånger!

I morgon måste jag berätta för er om hotellet… jag är helt chockad, förstummad och mållös!  Nej, inte sponsrat ett dugg, rakt från hjärtat! Radison Blu Waterfront har lyckats till 100%.

Lite kort från igår på Tingeling

Lite kort från idag på premiären och Loppikalaset och en stulen från Hannah <3

Lite mera…..

 1. Å vad massa himla fina bilder på er från helgen. Det ser ju bara helt PERFEKT ut för små girls på tur.

  Kram på dig bästaste <3

 2. Riktigt dåligt att dom andra inte köpte klänningen till Mira! Jag hade köpt den till henne 🙂

 3. Julia skriver:

  Ja det var kul att ses och att få träffa lilla tingeling 🙂 synd att jag var tvungen att rusa hem bara, Magnus skulle jobba.

 4. solan77 skriver:

  Ja varför köpte inte dom klänningen åt henne ??
  De va roligt att vi stötte på varandra vid båda eventen.

 5. Åh, ni har verkligen varit på massor av skoj den här helgen! Jag tror att Mira bara kommer minnas de goda stunderna från helgen, gör det du också vettja! 😉

  Kram kram och ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..