Det osar svikare

Det doftar gott i fnulhuset för en gångs skull. Inga gamla sopor eller bajsblöjor som stinker här inte. Jag fjäskar för familjen eftersom jag har varit och ”roat” mig hela helgen.  Efter att Mira roat mig och mannen hela natten så är jag liiiite trött idag, men den perfekta mamman gnäller inte utan hon ställer sig och bakar bullar till familjen i stället. Hur korkad är jag?  Skitkorkad!

Nä nu är det soffläge en stund och vet ni en sak, jag blev skitglad när Mira somnade på golvet 18:45 HALLELUJA PRICE THE LORD! Och semestern idag på jobbet var inte fel heller, men attans rackarns vad jag älskar den lilla skitungen. Och såklart mina stora raringar med!

Och Ni era taskmörtar som mailat mig och tackat för en underhållande helg i bloggen med Miras utspel, ni är väl några svikare! Fast jag hade säkert också skrattat om jag läst om någon annans misär.,,, bara det inte drabbar en själv, bara ens värsta fiende =)

Kärlek till er alla där ute och Mira hälsar så gott……

Mira

 

  1. Kärlek till er med!! Kram!

  2. towe skriver:

    Mira må vara en busunge men hon är himlans söt! kramar towe.

  3. Men, mums vad gott med bullar! LCHF bullar va? 😉 Kan tänka mig att resten av familjen är glad att den perfekta mamman är hemma igen 🙂

    Ha en mysig och lugn kväll!
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..