Jag vill smocka till en Polis

Jaha, det var det det, helgen i lyx och flärd är över och kvar finns resterna i form av trötthet, 100 foton man vill visa och massa reklam man vill göra, men jag skiter i det.. för jag orkar inte just nu, jag gör det sen.

Jag möttes av Annelie på dagis (ja jag menar förskolan….), hon skrattade högt, RIKTIGT HÖGT, och hon skrattade skit elakt! Hon hade skrattat hela helgen åt Miras utbrott på bion. Hade det inte varit för att hon läser till polis hade hon fått sig en smocka =)

Jag måste börja med att niga fint och le lite sött till er nya som kommit in till mig, vet ni var ni ger er in på? Här kan förekomma allt från Nakendans till bortglömda mammor. Det är sällan allvarliga samtalsämnen men det kan hända ibland. Kommentarer mottages tacksamt och jag svarar er här inne och smyyyyyger in till er som har blogg 😉 Och orkar man inte bli medlem för att kunna kommentera smyger man in på min facebooksida och kommenterar där istället. Man gör liksom som man vill, för det gör jag!

Å ni gamla rävar uppför er och hälsar era nya ”fnul-vänner” välkomna, se så nig och le fint och ta i hand!

Meekatt tog ett fantastiskt kort på mig som säger en hel del om mig….
Sån är jag… operfekt och totalt förvirrad!

 

 

 1. sagafia skriver:

  HaHa, du är bara för söt 🙂
  Du är väll allt annat är operfekt!
  Du är en helt underbar människa med ett STORT varmt hjärta ♥

  KRAM på dig!

  1. Ååååååååååå men åååååååååååååå GULLE

 2. vixie skriver:

  🙂 Haha, bästa bilden!!

 3. Förutom att vara så där operfekt så är du supertrevligt, snygg och har ett hjärta av guld! Kram!

 4. reggi skriver:

  Vilken snygging 🙂

 5. solan77 skriver:

  Du är så söt. Med eller utan leende. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..