Blir utskälld av gubben

För EN GÅNGS SKULL har jag glömt en sak och mannen min han sitter här och morrar och muttrar för att jag är yr i kanelen enligt honom. Han påstår att jag har glömt att säga till honom om en viktig sak som han skulle göra. Men hallå, tjejer ni vet ju hur det är, eller hur… Säger man till dom där männen en sak och påminner minst hundra gånger så hjälper det inte…För hur låter svaret (jag behöver nog inte ens skriva vad det är för svar)….

– Men, det har du aaaaaaaaaaaaaaaldrig sagt! Och du får lust att drämma till honom över nosen!

Och visst vet man att man har sagt det! Hundra gånger om, om inte tusen.. Men nu ska ni får höra, jag har kommit på vart felet ligger, dom lyssnar ju inte! Eller har dom inte rensat öronen ordentligt, dom har väl glömt säga till mamma att göra det 😉

Ja jag generaliserar, med all rätt för det är min blogg! Och jag vet att en del män läser denna bloggen, så ett budskap till er; Skärpning! Men såklart gör inte min perfekta man fel 😉

På vårt bröllop överraskade vi gästerna med att dansa ”The Wobble, Det värsta var att jag tjatat på mannen att vi skulle göra det men han sa nej, men väl på bröllopet visade det sig att han hade tränat… FYYYYY

bröllop

 

  1. Ååå, jag vill gifta mig igen! Med samma man förstås!!
    Kram

    1. Jaaaaaaaaaa det är underbart!

  2. Haha! Du får dra alla män över en kam för du har ju så rätt! Det finns väl ingen man som lyssnar på det man säger 😉 Hoppas du får en underbar torsdag finaste! Pussen!

  3. matjan skriver:

    vad var det du sa nu igen ????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..