Jag vill vara lyxhustru

Jag pratade med Meekatt idag och då kom jag på det, jag vill vara lyxhustru, jag vill inte jobba och jag vill att någon annan kommer och städar åt mig och maten kommer färdig varje dag. Jag har en underbar husa” som plockar undan efter oss alla, till och med mina skitiga hossor på golvet. Naturligtvis vill jag bo i ett varmt land med pool och vit strand precis utanför de mäktiga panormafönstrena, men alla mina nära och kära bor lika nära som nu.

Helst av allt vill jag att Mannen också alltid hemma och myser med mig hela dagarna (och nätterna). Vi ska åka utomlands sådär tre – fyra gånger om året och ha två fina bilar i garaget. Barnen ska vara perfekta hela tiden, äter allt, sover hela nätterna och har högsta betyg i alla ämnen! Jag ska aldrig ha problem att välja kläder utan jag går in i min stora walk in closett och så vipps så är jag påklädd. Mitt hår är pefekt och valkarna finns inte, och tudorna sitter där dom ska.

Hallelulja så vaknade jag…..

Nja… visst låter det fantastiskt.. men jag har det perfekta livet enligt mig.. jag har kärlek familj och hälsa! Men man får väl drömma ibland? Och mina barn är perfekta med bra betyg eller inte, bara dom gör sitt bästa och är lyckliga. Jag är lycklig…

Hur ser ditt drömliv ut? Och vad uppskattar du i det liv du lever?

 

 1. Att nära och kära är lyckliga och att alla har god hälsa är det viktigaste. Att kunna hitta guldkornen i vardagen är mer värt än all lyx & pengar i världen.
  KRAM♥

 2. solan77 skriver:

  Vem vill inte det. Men som du säger. Jag är så glad och uppskattar det jag har.

 3. kenrot skriver:

  Varför pratas det bara om lyxhustru.. Vi män kanske också skulle vilja vara lyxmän 🙂

  1. Du kan säkert vara lyxhustru med om du vill! =)

 4. sagafia skriver:

  Jag levde som hemmafru i nästan två år….men säger bara nu att TACK gode gud att jag får gå till jobbet och vila upp mig lite, HaHa!!
  Men visst, en MASSA resor till varmare breddgrader drömmer jag om varje dag eller rättare sagt varje minut 🙂
  Men bara vi alla får vara friska & krya så är det mitt drömliv.

  Kram kram

 5. Ja, inte drömmer jag om att vara ekonomisk oberoende,, för då kan man ju ALDRIG drömma om något,, vilket tråkigt liv.

  Men, sen finns det ju saker jag önskar mig….
  Ett hem så att vi kunde ha en öppen spis eller kamin (gött med värme för värkens skull), att vi hade el i vår stuga, att jag SLAPP min sjukdom osv.osv.

  Men du jag är JÄTTENÖJD över vårt liv,, det andra är ju bara smaåsaker i det stora hela,, men drömmer tror jag ändå att man måste ha.

  När det gäller värmen till min värk,,, så har vi ju ett varmt & härtligt hem, där det finns ett badkar (kastas ALDRIG ut) & en solarium-himel som används när det är för jäkligt.

  TREVLIG HELG tjejen.. // Kram Annelie

  http://minegen65.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..