Hon ska straffas

Men hallååååå mer än jag som vaknat en timme för tidigt frivilligt??

Oj, lite lång bloggpaus för att vara mig! Men någon behövde mig så att i söndags hade jag en liten bloggpaus på grund utav underhåll av mina familjemedlemmar. Ibland behövs man lite extra som mamma och då är valet väldigt enkelt eller hur!

Så nu har jag vårdat och ömmat med mina kära. Alla utom en, MIRA. Hon har verkligen INTE visat sin bästa sida idag. Jag har fått höra att jag är elak, dum och att hon inte älskar mig mer- bara pappa. Och så har jag fått dom där arga ögonen. Jag ska straffa henne ordentligt. Bästa straffet blir nog att släcka lampan på hennes rum när hon ska sova. Där fick du din surprutt, ska jag säga elakt till henne (ja när hon sover såklart….)

Sen är jag lite sur på mannen med, han reser ifrån oss en heeeeeeeeeeeel vecka…. Och jag är så tramsig som tycker att det är sjukt ensamt då… Jag överlever nog, lite i alla fall! Mira brukar se till så att jag känner att jag lever i alla fall! Men det visste ni väl redan?

KÄRLEK!

 


image

Nu är vi på väg till Norrköping och Mira ska få vara med farmor och farfar medan jag är på Linköpings universitet och blir lite klokare

image

Snacka om att bli tagen på bar gärning…

 1. Jag är ensam hela veckorna då karln jobbar :/

 2. Sv: det är så himla gott, gillar man räkor är det bara ett plus! 😀

 3. cammo69 skriver:

  Efter helgens bravader så sov jag 10 1/2 timme inatt.Det tar på en gamling 😉
  Men kul hade vi.
  Men lilla gumman…inte ska du känna dig ensam…du har ju oss 😉
  Kram!

 4. reggi skriver:

  Jag vaknade 6.15 i morse och de var inte alls frivilligt. Varför kan man inte sova när man får sova hur länge man vill?! Så nu börjar jag känna mig lagom seg och de kan nog bli att man sover lite efter lunchen idag 😛

  Självklart att du ska välja familjen först 🙂

  Kramar

  1. Ja dumt är det! Jag fick gå upp tidigt eftersom vi skulle med tåget.. usch!
   Kram

 5. Vi tog sovmorgon till 07:40 här 🙂 Superskönt!!! 🙂
  Ha en bra universitetsvecka 🙂
  Puss

  1. Härligt Ewa, handlar det om uppfostran?
   Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..