Lust att kräkas….

Hallå, du där, ja du där som satt och stank alkohol på tåget idag! Ja det är dig jag skriver till. Nästa gång jag åker tåg hoppas på att du sitter mitt emot mig igen och att jag är lika åksjuk som idag om inte värre. Jag hoppas att det går så långt så att illamåendet faktiskt ”kommer ut” också, då ska jag med glädje dela med mig av det till dig som kommer ut precis som du delade med dig av dina odörer till mig. Och ett stort tack för att du inte kunde byta sida med mig så att jag fick åka på rätt håll trots att jag sa att jag var åksjuk, det var verkligen snällt… så en spya i ditt knä hade jag gärna gett dig. Nä men usch så arg jag var men det var verkligen räligt!

När vi kom upp till Norrland (Alvesta) låg det lite vitt på marken, då sa jag till Mira att hon skulle se att det kom snö. Då skriker ungen ut i ett glädjetjut så hela tåget hoppade till;
. Jaaaaaaaaaaaaaaa Snövit kommer!

image
Jaddå väskan kom med idag! Och Mira =)
image
Farfar bjöd på fin lunch =)

En ursäkt till er som har mig på Instagram, ni får stå ut med samma bilder!!!

 

 1. kenrot skriver:

  Hmm trodde norrland började mer typ vid uppsala 🙂

  JA inte kul o behöva lukta på fyllelukt närm an är nykter, vet hur det kan kännas efter ett par år i taxisvängen vänjer man sig tillslut 🙂

  Kul för tösen o få se SNÖVIT 🙂

  1. Nejdå det är längre söderut än vad man tror =)

 2. Söta Mira, snövit kommer <3
  🙂

 3. lotte skriver:

  Fy fan va vidrigt, jag HADE spytt!!
  Haha, inte visste jag att Norrland låg så nära mig, bara 5 mil ifrån hahaha
  Kram

 4. Fattar inte varför folk ska vara så svåra?! Det krävs så lite för att man ska bli tacksam och så ska vissa sluskar vara så ego! Usch! Synd att du inte spydde 😉

  Hoppas att du har det bra i ”Norrland” nu och att Mira busar med farmor och farfar lite medan du pluggar.
  Kram fina Fnula!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..