Hittat en ny älsk

Jojomensan, jag älskar mina svärisar! Det är mysigt att vara hemma hos dom med Mira. Men en sak är inte alls kul…. deras sportintresse… Jag fattar noll, hur kan man vara intresserad av SPORT???

Det finns ju så många andra bra program man kan se på tv istället, töntiga bönder, pilska kvinns, syslöjdsfröknar och vinnande postkodstransar. Så väljer man sport? Män i konstiga dräkter och utan tänder. Var är världen på väg! I och för sig så får vi i alla fall umgås och det är inte så dumt, tycker bara att dom är lite högljudda under matchens gång. Ungefär så som jag är när det är Melodifestivalen- och då tittar dom lika konstigt på mig som jag gör på dom just nu.

Nu är ju mannen på galej i Stockholm (nej han håller i utbildning nånstans) och då får jag ju ha en låtsasälskling som jag brukar, och vet ni jag hittade min drömman, med ett BrilliantSmile, magrutor och jag kan bestämma hur jag vill. Han är dock lite känslokall ibland… Åh vet ni, jag hittade honom på svärisarnas vind!

PÖSS på er mina vänner!

image

 1. Haha! Åh vilken SNYGGING! Honom hade jag också greppat direkt om jag hittade honom! Puss på dig finaste!

 2. Tittar inte heller på sport och jag måste nog säga att det är det tråkigaste jag vet!

 3. hahaha – har de gömt din drömman uppe på vinden? vilken tur att du hittade honom 😀
  kramar finaste Fnulan

 4. åå kom min kommentar med..
  den loggade ut mig lr någe. suck. se om du får två nu då.

  tack för din söta kommentar. *pöss*

 5. Jag gillar sport! Inte all sport såklart, men många. Dressyr, till exempel. Det gillar dock inte Anders, så han brukar avleda min uppmärksamhet genom att göra en mycket elegant passage framför tv-n. Då fattar jag piken 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..