Sluta se så j*vla snygg ut

Men hallåååå skäms på dig Glamourmamman och alla ni andra med! Ni borde förbjudas, ni snygga snärta skitvackra smala kvinnor som till och med kan le på bild när ni tränar! Usch ni ser så där nöjda och belåtna ut. Och är så förbannat snygga, skärp er!

Hos mig har ni liksom både svettot OCH fettot. Två meters promenad i snigeltakt så håller jag på att dö, svetten rinner på ryggen och kinderna är röda som två stoppljus. Andningen ska vi inte snacka om, den kommer och går liksom, ena stunden i halsen och andra stunden i bakänden… Det värsta av allt är nog kryllhåret som står åt alla håll.

Så att visa upp kort på mig när jag tränar eller har tränat är uteslutet, jag vill väl ha kvar några läsare i alla fall! Jag kan visa er kort på när jag ligger på soffan, äter praliner eller surfar (ja såklart på internet) om ni vill. Det är en mycket vackrare syn, det vill jag lova <3

 Här får ni i alla fall en ganska okej bild på mig när jag sprungit LCHF loppet.

 1. solan77 skriver:

  Du är ju super snygg när du tränar 😉 Va stolt för det 🙂

 2. ann62 skriver:

  Du ser jo lige så godt ud som alle de andre snyggingar 😀

 3. Men hallå, du är ju alltid snygg! Och du har ju snygga kläder när du tränar 🙂 Själv har jag några gamla trasor de få gångerna jag tar mig till gymmet… Tänker hela tiden att jag ska köpa nya när jag kommit i form lite. Ha ha ho ho!
  Kram!

 4. sagafia skriver:

  Det vore vara förbjudet att se snygg ut efter träning!
  Jag ser ut som en blöt trasa hunden hittat ute & bokstavligen släpat hem, så snygg är jag när jag har tränat 🙂
  Undra vem som kommit på detta dumma påfund med att man ska TRÄNA?? Kan inte vara nyttigt, eller hur!?

  kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..