Jag har intervalltränat!!!!

Ja ni har väl inte missat den största händelsen i världshistorien? Vad det är? Jo det ska ni få höra!

Nu sitter vi på tåget hemåt till dom två stora barnen. Mira är med men det viktigaste av allt hennes väska är med! Snacka om att ni är skitduktiga på att påminna (håna mig era skitsstövlar) mig… Och jag körde ett träningspass innan skolan idag, se bilderna hur duktig jag var, till och med imponerad själv. Det var tufft, hårt och svettigt men gud så skönt när det var över.

image
Jag gjorde ”stolen” när jag väntade på bussen på bänken

image
Det var nerförsbackar
image
Det var uppförsbackar och trappmaskinsövningar

Jo, värsta nyheten då, Jo  nästa vecka på torsdagen den 8 november intar vi Enköping! Kommer du??? Vi är många bloggare på plats och det ska bli så roligt att träffa er som kommer. SKYNDA att anmäla er HÄR! Sen är det till min lycka att vi hamnar i Helsingborg, datum ännu inte fastställt.

 

 1. Klart att vi ses i Enköping <3

 2. Bra där, hoppas att du inte får träningsvärk 😉
  Enköping blir det inte, men Hbg, you bet!!
  Kram, kram!

 3. sezzan skriver:

  Du är ju bara för underbar!!

  Wiiii träff i Helsingborg ser jag fram emot!!! =)

 4. Skrattar .. underbart ! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..