18 år och myndig

Idag fyller min äldsta 18 år… Det gör ont på många sätt men gläder mig på lika många! Nu ska vi börja på en vuxenrelation som handlar mycket om tillit. Och det gör jag.. litar till 100%, hon är fantastisk min stora Prinsessa. Massor  med kärlek, värme och omtanke finns inom hennes kropp.

Ett steg mot att dottern blir vuxen kom igår.. Cornelia har ALDRIG druckit, ett val hon själv tagit, och igår var det första gången. Jag var så nervös.. Jag kunde inte sova… för jag visste inte om jag skulle klara av att gå och möta henne på natten för jag visste inte om jag skulle klara av att lukta alkohol andedräkten…

Hon kom hem, hade haft sitt livs bästa kväll och det stank lite från hennes mun, men det var okej.. det kändes bra… 

Cornelia… du är min speciella.. du är min första stora riktiga kärlek… du är du och vad som än händer och sker står jag vid din sida. Älskar så det gör ont ibland, men det är det värt!

Kärlek till er med där ute, men i dag är det dotterns dag!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..