Fullare än dottern

Soffa- disk- trötthet- måsten- söndagsångest inför måndagsångesten- tvätt och rester på menyn. Härligt va!? Hur ser er söndag ut? Jag ska försöka (SKA) tvinga mannen att sätta upp dom sista listerna idag och hjälpa mig med var alla tavlor ska sitta på väggarna. Jag tror inte att jag lyckas så bra tyvärr. Hur gör ni för att lura era män att göra tråksysslor? Min man är för smart för att låta sig bli lurad tyvärr.. Ska locka och pocka tror jag allt!

Cornelia hälsar och tackar för alla gratulationer! Såklart var jag inte fullare än dottern, och hon var inte full heller! Men fattar ni hur konstigt det känns att sitta och skåla med sitt lilla barn? Vi var inte många här på kvällen men desto längre hade vi kalas! Det är underbart att sitta och lyssna på ungdomarnas diskussioner och det är roligt att se hur kusinerna har utvecklat sin relation till vänner, ljuvligt!

Cornelia vacker som vanligt och Mira var ”full-i-fan” som vanligt…
 Tårtan som Cornelia själv både bakat och dekorerat!
 Och tösabiten gjorde ”Cakepops” med =)
Fina älskade…
 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..