Myntinkastet syns

Kolla bilden underbaringar! Snacka om att min pappa lyckades kapa träd med kärlek, det är säkert en hyllning till mamsen. Det är en man som kan han…

image

Asså brudar (och ni män som smyger här, ja jag vet att ni finns!) har ni samma problem som jag? Mina böjsår har konstig form som bara den. Eller är jag konstig på något sätt, alldeles för päronformad? Jag går där och drar och drar i böjsårna vid minsta rörelse för att dom trillar ner och inte för att jag är för smal.
Antingen så får jag ha böjsårna nere om rumpan så att myntinkastet syns och valkarna utanpå böjsårna. Eller får jag ta ett skärp och vira femtio gånger i midjan för att jag ska hålla in magen så att inte böjsårna hasar ner.
Det är faktiskt inte bekvämt med magen hängandes utanför linningen även om det är kärlekshandtag!  Hallåååå jag köpte XL!

Någon modegud som kan hjälpa en stackars kvinna med STORA (valkar) behov av hjälp?

Nejnejnej, ni får ingen bild på mina valkar…..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..