Blir rädd för mig själv…

Godkväll i stugorna, hur många av er har ätit Tacos och hur många har ätet grillad kyckling med pommes?

Det plingade till på datorn, YOU GOT MAIL! Jag som är mailnörd slängde mig på datorn såklart. Man kan ju inte vänta för guds skull, jag kan ju missa något! Tänk om jag vunnit en miljon eller ett par nya tudor?

Jag öppnade mailet det står att jag fått ett mms mail och ser ett mobilfoto, på mig och Mira…. Jag frågade genast mannen när han tagit det kortet och vad det var för telefonnummer han skaffat sig, hotline för älskarinnan eller? Han såg helt frågande ut och jag blev alldeles skakig.. Hur har hade ett kort på mig och Mira tagits utan att jag visste det… och vem hade fått tag på kortet?

Jag höll på att skriva in mig själv på psyket… tills jag kom på den briljanta idén (tog dock ett tag….) att kolla numret på Hitta.se. Och då blev jag lugn igen.. Det var underbara dagisfröken Christina som ville göra mig glad sådär mitt på dagen! Fler såna fröknar till alla dagis tack!! 

TACK alla nya följare på Bloglovin! Hoppas ni kommer att trivas!


Visst skulle det kunna vara jag?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..