Min mamma borde skämmas!

Nej å nej, rummet blev inte klart idag, gjorde massa annat livsviktigt som att sätta lister och så. Och jag var en perfekt mamma med som lät mitt barn måla (trots att hon väckte mig 03:45 i lördags), snällt va! Egentligen borde hon straffas lite längre!

I dag måste min mamma ha känt sig misslyckad som mamma, minst tio gånger om! Jag skulle  vara en sån där helgmysig mamma och göra våfflor till familjen. Våffelmixen var slut så jag skulle för första gången i mitt liv få göra en ”riktig” smet. Jag googlade recept och insåg, nej och nej det receptet är inte rätt och letade upp ett nytt. Jag hittade ett nytt recept och det var lika fel! Tredje receptet såg likadant ut och jag kliade mig i huvudet…. Herregud, är våfflor gjorda utan ägg? Jag fattar ingenting! Man kan väl inte göra våfflor utan ägg? Jag gjorde smeten och gräddade åt familjen som smaskade i sig för kung och fosterland. Jag satt bara och tittade på och kliade mig i huvudet… Jag är i chocktillstånd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..