Tandläkarens skräck!

Hohooo lever ni eller har ni gått i ide som Björnen? Här skriver jag och skriver men ni är är tysta som muren, eller är jag som är sketans tråkig? Det kan vara min sömnbrist, i natt kom kruppen och febern på besök. Skit åsså! Fast jag är van, tredje barnet med skiten! Måste vara dåliga gener från mannen!

Jag och min familj har ett gigantiskt fel.. Och hur mycket jag än försöker ändra på felet så blir det fel igen! Jag kan inte lyckas helt enkelt! Vi har inte tandläkarskräck i vår familj, men vi är tandläkarens skräck! Vi glömmer ALLTID bort våra tider, och det är inte avsiktligt, det bara försvinner! Och det händer oss alla! Jag kan inte förstå hur vi klarar det, snacka om skills!

I morse ringde sköterskan igen och lät inte allt för glad: – Har du glömt skicka hit Gabriel?

Nej, det hade jag inte, jag hade bara varit uppe hela natten och tagit hand om hans lillasyster med 40 graders feber och världens krupphosta i fyra timmar. Vi hade suttit upp i fönster insvepta i täcken för att inte frysa ihjäl. Så ja, jag stängde alarmet vid sex i morse för då fick vi äntligen sova. Skjut mig om jag är en dålig person…

Jag jagade iväg Gabriel med skäll och höga nävar och klockan åtta ringde han och sa att han hittade inte dit efter att ha letat i en halvtimme. Ja, bara att ta fram skämskudden och plånboken igen. Så går det när man inte är perfekt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..