MÅSTE till Ullared!

FÖRLÅT, jag har varit skitkass på att skriva idag men i natt hade vi en Niinis natt/morgon… Mira vaknade 03:45 och var pigg som en ekorre på redbull. Det var INTE jag! Vi hann med fyra filmer innan vi hörde resten av familjens morgonfisar! Du vet dom som kan komma när man sträcker på sig under täcket. Inte för att jag släpper några ofrivilliga fisar inte!

Varför jag MÅSTE till Ullared? Jo det ska ni får höra och mannen har fått höra det 1000 ggr idag…. Mitt schampo är ju totalt slut! Mannen påpekade att jag kunde handla det var som helst. Kan man väl inte heller.. Det skulle vara samma sak som att vara otrogen!! Och det får man ju inte. Vad skulle mannen säga om jag var otrogen!! Så nej, det får bli Ullared. Någon som hänger på?

Puss godingar!

image
03:45 och Barbie och diamantslottet går igång…

image
08:30 Mira still going strong….

Mira vill till ”Mojmoj” och inte ”Kejan”…. Så hon klär sig fin!

image
Vi dumpade av vildingen hos mormor och morfar och vi rymde till Ikea, Bauhaus, Jula, ByggMax…. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..