Strängeligen förbjudet!

Åååå mysigt med Lucia! Trötta barn med gråtande ögon och stämmor i alla världens falsetter. Trötta föräldrar som surar för att dom inte kommer till jobbet i tid eller måste åka hem tidigt. Stressade dagisfröknar som försöker hålla masken och tålamodet. Sen äter man lussekatter som barnen bakat och man äter med egen risk i förkylningstider.

Nej, men vilken surkärring jag är då.. Men såklart älskar jag Lucia!

Jag såg på The Voice i morse och där var ett Luciatåg. Jag skrek rakt ut i luften när jag såg vad dom hade gjort! Deras luciaklänningar var prydda med reklam! LÄGG AV säger jag bara! Det är skamligt, det är förbjudet och det gjorde att jag tappade respekten för företaget och kommer aldrig mer att handla där… Nä fasiken nu ljög jag… men det är FÖRBJUDET att pryda lucior med fulreklam! Punkt slut! Usch och tvi!

I morse var vi på Lucia på dagis (FÖRSKOLAN jag veeet) och Mira var så mallig så mallig, hon hade slängt på sig snyggboan för att bli ”Fashion-Santa”. Succé var ordet! Dessvärre blev hon så ledsen när vi skulle gå! Usch

Vi fikade på jobb med god LCHF fika; glögg, saffranskaka och pepparkaksbollar (eller man får inte skriva det ens?) MUMS

lucias
Mysigt att få vara med och fika på dagis!

lucia
Men inte mysigt att gå hem….. Fast fin var hon i boan!

lucia
julte
Idag har jag frossat i olika julteér flera gånger! LOVE IT!

 

 1. Men lilla stumpan klart hon inte ville gå hem det var väl så mysigt med familjen där! Claris tycker det är så mysigt när jag kommer in på förskolan och stannar en stund. Gud vad fint det är här inne jätte fräscht och mycket att läsa, traven stund att boa in sig <3 kram och trevlig helg <3

 2. Men lilla loppan då som blev så ledsen! Så FINT ni har fått det här inne Malin! Är så glad för din skull! Saknar dig! PUSS

 3. Cissile skriver:

  Söt Tomtenissa (även på sista trots att det skär lite i hjärtat på mig) 😉

 4. Vad fint här är 🙂

 5. Ha ha! Jag älskar ”Katt åt Pohlman…. ”. Kissade precis på mig 🙂

  Åh, jag vill dricka vin och dra katt-skämt med dig snart, min vän ❤

  Puss

  /Hannah

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..