ANNONS

Handikappad man

/

Ja han är det, även om man ofta glömmer bort det. Det gör man lätt eftersom han själv inte ser sig handikappad, förutom ibland när det är dags för att städa eller jag har stora projekt på gång. Idag var en sån dag då jag påminns om att han faktiskt är handikappad, och jag blir så ledsen för hans skull.

Vi har varit duktiga att skotta framför huset sedan snön kom. Dels för att det är lättare för mannen att gå och dels för att det blir för jobbigt när det blir för mycket tung snö. Plogbilen kom idag, tack gode gud för er! MEN ett stort MEN! Allt vårt kämpande med att få undan snön är helt meningslöst för plogningen idag innebär en halv meter vall BLÖTSNÖ framför hela tomten! Det är tungt för vem som helst, men det är fasiken så mycket tyngre för mannen som får skotta på ETT ben eftersom det andra benet inte finns eftersom det blev avhugget av en yxa i en brinnande bil, så idag har han protes.

Sedan han flyttade hit till oss har vi ringt kommunen om detta varje år, 7 år, och varje år står han där ute och kämpar. Och idag när det är glashalt är det banne mig ett helvete för mig med två ben att skotta, tänk er då in i hans sits!

Nä nu är denna kärringen lack, och det betyder inte att jag lackar paket till jul inte! Ser ni underlaget eller… det heter IS….

.

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00