ANNONS

Rakar du dig?

/

Ja… gör du det? Jag hatar det! Det är så skönt på vintern när man slipper! Mannen han är ju van vid det mesta och nu när vi gift oss får det vara slut med sånt trams. Fast ibland känns det som att det gått för långt och då får man för sig att göra sig lite vinterfin både här och där. Hur blir det då? Jo det ser ut som ett slagfält med scharlakansfeber och vattenkoppor på samma gång på intimare ställen och det kliar som sommarens alls myggbett! Det är fasiken inte värt det! Mannen får stå ut med sin apliknande vinterkvinna! I alla fall en månad till för sedan är det ett måste med häcksaxen eller gräsklipparen när vi är i Thailand!

Har du ett bra tips på hur man slipper slagfältet?

havet
VA? Snuskis som trodde att du skulle få se en bild på min vinterbuske!
Det blev en bild jag tog i somras i stället!
34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00