ANNONS

En bajshistoria

/

Jag läste på SKITrolig story på en blogg, en riktigt snuskig bajsstory så då kom jag på en grej som en kompis till mig var med om….

Jo jag har en kompis som drog hem en kille från krogen hon varit sugen på väldigt länge men han hade spelat svårflirtad ett bra tag. Dom båda var onyktra, sugna och till slut fick dom till det i sänghalmen. Efteråt går den snygga hunken på dass full som en alika, han kommer tillbaka och dom båda somnar nöjda och belåtna.

På morgonen går min otroligt pedantiska och bakterierädda kompis in på toaletten för att duscha när hon upptäcker det. På natten hade ”hunken” satt sig på badkarskanten och skitet ett lass i badkaret!

Hunken åkte ut och fick säkert med sig bajskorven också. Efter det var hon inte sugen på honom mer….

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00