Tjockare än tomten!

Usch  nu mår jag illa! Jag har stoppat i mig så att jag mår illa! Turboätning på elitnivå kan man kalla det. De flesta av er har väl gjort detsamma kan jag tänka mig! Jag tycker minsann att ni ser lite rundare ut!

Dagen började ju bra… Tomten hade kommit med ett paket på natten till barnen enligt traditionen i huset. Mira fick fina stämplar. Mira trodde det var läppstift… så hon gjorde sig VÄLDIGT fin sidan om sin sovande pappa… Jag kan säga att det fortfarande syns färg… Men hon kände sig nog hur snygg som helst!

Mamma, jag är fin…..”
Tur man hålla i brossan när tomten kommer..
mira
Mira

Mira

 

 1. Ja, fy vad man mår illa efter allt man proppar i sig under jul! Kan lova att jag har blivit ”lite” rundare sedan jufirandet drog igång 🙂

  Snyggt läppstift! Min lillebror fick en stämpel som han tyckte var bra att smeta ut i pannan, mitt mellan ögonbrynen. Såg ut som en albino (blond) indier med prick i pannan 🙂

  Många julkramar!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaha det var säkert en hit det med!!!
   KRAM

 2. skriver:

  God fortsättning!! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Detsamma min vän!

 3. camilla skriver:

  Ser ut som ni haft fin besök,ni också 😉
  God fortsättning,vännen.
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Detsamma min Cammo <3

 4. Suz skriver:

  Vilken blick! Haha!

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha ja det kan man säga.. 😉

  1. Fnulan skriver:

   God fortsättning min fina vän!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..