ANNONS

Allvarlig

/

Nu riktar jag mig direkt till Dig. Om du tar åt dig så ska du ta till dig innehållet och förändra ditt beteende som är felaktigt och rent utsagt förjävligt. Jag skriver till dig som pratar skit om dina barns andra förälder inför barnen, och jag skriver till dig som låter din ilska gå ut över barnen, och jag skriver till dig som låter barnen stå i eldstriden som ska hanteras mellan vuxna.

Hur kan man låta en skilsmässa drabba barnen mer än vad den redan gör?. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan snacka illa om den andre föräldern FRAMFÖR eller MED barn? Det är gud förbjudet enligt mig. Oavsett fel eller brister hos oss vuxna så är dom oftast accepterade av barnen, dom älskar alltid.

Mina två stora barn är skilsmässobarn, jag och mannen är väldigt noga med att prata väldigt gott om deras pappa och hans nya kärlek. Jag skulle ALDRIG acceptera att min man skulle prata skit om mitt ex inför barnen. Jag skulle definitivt heller aldrig låta barnen lida över de val jag gjorde när jag skiljde mig.

Så för fasiken, HÅLL BARNEN UTANFÖR!

Det är VI föräldrar som ska vara vuxna, det är vi som ska vara förebilder. Och pratar man skit om den andre föräldern tappar man bara förtroendet och tilliten hos sina barn…

 Mina barn är mitt allt… 


Mira

40
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00