Jag vill vara inne, asså ”in” liksom

Jag är lite efter och jag får banningar nästan varje dag av mina barn för att jag inte hänger med. Och vet ni vad det allra värsta är enligt dom? Jo, att jag svarar med ett ”k” på sms. Fattar ni, det kan man inte göra liksom, och speciellt inte som mamma!

Igår lärde jag mig nya inneord: Random, awkward, fashion, weird, chill, pain in the ass…. fuck, bitch, strange

Så jag har skapat en skitcool mening!

Asså det var helt awkward liksom, jag träffade en bitch helt random och hon var så jävla fashion men ändå liksom weird på nått chill sätt liksom. Till slut blev hon en pain in the ass så jag bad bitchen att dra, fuck liksom… Fattar ni liksom? Shit så strange!

Gabriel var mamma cool nu? Är du stolt?

Gabriel

 1. Du är jätteinne! Men sen måste du börja med att förkorta i sms också. Typ: ”J vill ha mat o efterrätt o d är NU!” Då är du ännu mer inne! Det är lite som att ungdomarna tror att det kostar för varje bokstav liksom. Själv skriver jag detaljerat..fast mest till älsklingen och när alla hennes barn har somnat. Japp. Ha ena sketfiner lördag du östgötte från en västgötte! Hej!

 2. Haaahahahaha….!!!! Jag tror jag dör!! :´D

  Kram och ha en fab lördagkväll!!

 3. Känner igen det där. Och att jag fattar allt utom ”k” (vad betyder det?!) betyder väl att jag är en cool morsa. Va? Eller hur?

  Kram

  1. Gabriel skriver:

   Hej Krönikören, Gabriel (Fnulans son här)

   Ville bara berätta att ”K”
   Är en förkortning för ”Okej”
   Men är lite mer… Otrevligt om man säger så..
   Man säger ”K” När någon säger något man inte riktigt bryr sig om.
   T.ex

   Fnulan: GABRIEL, PLOCKA UR DISKMASKINEN
   Jag: K

   Nu kanske jag fick dig att förstå vad ”K” Betyder 🙂

   HEJDÅ! 😀

  1. Fnulan skriver:

   Sonen svarade men det försvann… K betyder ett nocnchalant Okej

  1. Fnulan skriver:

   Sonen svarade men det försvann… K betyder ett nocnchalant Okej

  1. Fnulan skriver:

   För att du är så cool!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..