ANNONS

Jaha…

/

Nu vet hela byn om vad jag är för en människa. Mira har berättat för dom minsann. Jag kommer aldrig mer att kunna visa mig ute!

Vi är på gympan och alla sitter i ring. Gympafröken tar upp djur efter djur och barnen får härma djuren hur dom rör sig och låter. Fram kommer tigern och fröken låter som en… Då hoppar Mira till och säger högt¨och tydligt inför skaran på ett trettiotal föräldrar och deras barn;

– Min mamma brukar också låta som en tiger….

Öööööööö okej….  Alla skrattade och jag vet vad dom tänkte om mig, det hade jag gjort om dom om det varit tvärtom… Som man känner andra känner man sig själv.. snuskisar!

Mira gymnastik

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00