Jag bangar!

Skor

Godmorgon i stugorna. Ja sen ser jag dig som smyger in på bloggar på arbetstid, ajabaja! Det är okej in till mig men inte till andra. Jag gör aaaaaaaldrig så på arbetstid! Idag skulle jag på möte i Helsingborg och äta lunch med Meekatten men det blev inställt. FAN åsså…. Det innebär att jag måste göra annat.

Jag ska gå in i krigszonen ”förrådet” och GRÄVA fram sommarkläderna!

Ni vet att jag inte skäms för nått, men en bild på mitt förråd får ni ALDRIG se, jag bangar big time! Det lovar jag på heder och samvete. Min tanke är att dra ut allt och börja om, men inser att det skulle fylla upp hela källaren. Så nej, jag gräver!

Vänta lite, sen har vi ”bastun”….. och förrådet vid garaget… öööööö

 1. Hej igen Fnulan!
  Tack för att du svarade,, alltid kul att få svar tillbaka 🙂
  Va kul vilket sammanträffande 🙂 Själv jobbar jag också som
  förskolelärare fast i Lomma nu,, vikkade ett tag i Genarp när jag pluggade 🙂
  Ha det super i Thailand,, vi funderar också på en resa dit innan killarna
  inte längre vill följa med:-) Tur vi har vår prinsessa på 6 år,, som
  får hänga med ett tag till 🙂
  Och tack för en super blogg !!
  Kramis

  1. Fnulan skriver:

   Tack snälla söta Linda! Jag svarar så gärna men ibland kan det ta lite tid!! Kramen fina!

 2. Hej Fnulan!

  Har varit dålig på att kommentera din blogg på sistone ,, men du är
  bara så härlig!
  Så läser jag att du köpt skor i Veberöd,, är det Veberöd här nere vid Lund?
  Jag blev bara så chockad , jag bor 10 min därifrån 🙂
  Men det finns kanske fler Veberöd,, :-)också har jag faktiskt
  lite dålig koll på var du bor 🙂
  Ha en fortsatt skön och mysig söndag, kram Linda från Genarp

  1. Fnulan skriver:

   Hej Linda! Du behöver ABSOLUT inte ursäkta dig!! Du har väl nog med ditt eget =) Ja så är det, Veberöd is the place! Min hem”stad”. Min syster jobbar på dagis i Genarp. Kramen och roligt att du skrev!!! <3

 3. Ha ha, ja du… vissa skåp bör man inte öppna om man inte vill ha innehållet i skallen. 🙂 Vi flyttade ju för ca 1,5 år sen, men jag har mina stället TROTS att jag rensade rejält då.
  ha det bäst!
  kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha det går så fort att det fylls igen.. galet fort! kram

 4. Jenny skriver:

  Åh vad härligt, ska ni åka till Thailand? vad underbart skönt!!! Är inte alls avis! 😉

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa gott ska det bli!

 5. Jag GJORDE det!
  Jag drog ut ALLT ur förrådet för att börja om. Eller mest kanske för att stoppa in lådan med julsakerna längst in tills nästa år. Men julgranen har inte kommit ner än så nu står ALLT från förrådet i vardagsrummet och det är allmänt kaos överallt 😉
  Men till helgen…..

  Hälsningar
  Yohanna

  1. Fnulan skriver:

   Duktiga du!!!!! Jag var tvungen för att hitta sommarkläderna.. galet!!!! Nu jädrarns ska allt skit väck!! Puss på dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..