ANNONS

Jag bangar!

/
Skor

Godmorgon i stugorna. Ja sen ser jag dig som smyger in på bloggar på arbetstid, ajabaja! Det är okej in till mig men inte till andra. Jag gör aaaaaaaldrig så på arbetstid! Idag skulle jag på möte i Helsingborg och äta lunch med Meekatten men det blev inställt. FAN åsså…. Det innebär att jag måste göra annat.

Jag ska gå in i krigszonen ”förrådet” och GRÄVA fram sommarkläderna!

Ni vet att jag inte skäms för nått, men en bild på mitt förråd får ni ALDRIG se, jag bangar big time! Det lovar jag på heder och samvete. Min tanke är att dra ut allt och börja om, men inser att det skulle fylla upp hela källaren. Så nej, jag gräver!

Vänta lite, sen har vi ”bastun”….. och förrådet vid garaget… öööööö

23
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00