ANNONS

15 minuter

/

Men är det inte konstigt, HUR vi än gör, VAD vi än gör, hur mycket vi än stressar eller tar det lugnt är tidslängden alltid densamma! Och det spelar liksom ingen roll med vem eller hos vem heller, Det tar ALLTID femton minuter. Jag förstår det inte! Alltid samma sak…Ingen behöver inte ens säga det…

– Pizzan färdig om 15 minuter… 

Har du bra tips till oss nu när vi ska till Thailand och Karon? Kanske någon bott på vårt hotell? Någon föreslog att jag skulle skeda med Hannah. Tror inte männen uppskattar det, men jag hoppas på att vi hinner ses och kramas! Saknar henne massa.

Å nej,… jag åt INGEN pizza!

Diamond Cottage Resort & Spa - Bild 2
Diamond Cottage Resort & Spa - Bild 22

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00