15 minuter

Men är det inte konstigt, HUR vi än gör, VAD vi än gör, hur mycket vi än stressar eller tar det lugnt är tidslängden alltid densamma! Och det spelar liksom ingen roll med vem eller hos vem heller, Det tar ALLTID femton minuter. Jag förstår det inte! Alltid samma sak…Ingen behöver inte ens säga det…

– Pizzan färdig om 15 minuter… 

Har du bra tips till oss nu när vi ska till Thailand och Karon? Kanske någon bott på vårt hotell? Någon föreslog att jag skulle skeda med Hannah. Tror inte männen uppskattar det, men jag hoppas på att vi hinner ses och kramas! Saknar henne massa.

Å nej,… jag åt INGEN pizza!

Diamond Cottage Resort & Spa - Bild 2
Diamond Cottage Resort & Spa - Bild 22

 1. Marit skriver:

  Jag är oxå nyfiken på vem som vann thailandsresan. hoppas fortfarande på att det ska bli jag :))

  1. Fnulan skriver:

   Hej Marit, jag vet faktiskt inte vad dom heter…. Det stod på första sidan i en vecka, men maila till info@wioliv.se så kan du få svar =)

 2. Fy vilka hemska bilder, att du ens har mage att visa dem för oss som kommer vara kvar i kylan för resten av den här vintern! 😉 Ser helt fantastiskt ut och jag vill så gärna också åka när jag ser bilderna! Ta med mig, pleeeease??!!

  Puss puss

  1. Fnulan skriver:

   Förlåt!!! Ska INTE hända mera!!!! Kom du!!!!

 3. kaatzi skriver:

  Ååå vad härligt med värme!!
  Packa ner mig i resväskan 😉
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   KLart jag kan!!!! Kramen

 4. Hej snygging! Ni kommer få det helt underbart i Thailand!!! Har inga tips att ge just om ert hotell, men allt är väldigt enkelt i Thailand. Skeda med Hannah, ja varför inte? 🙂
  Ska tänka på er när jag doppar fossingarna i stranden i Kamala samtidigt som du är i Karon ♥
  Kramen

  1. Fnulan skriver:

   JA klart vi ska skeda =) synd att vi inte är närmre!!

 5. Åh vad härligt, jag vill också med;) finns det plats över i resväskan tror du? Jag behöver inte med tillbaka om du vill shoppa och så 😉
  Trevlig kväll
  Kramar från Victoria

  1. Fnulan skriver:

   Kom du vännen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..