När jag förlorade oskulden

Den dagen kommer jag aldrig att glömma. Jag var lite nervös och spänd och visste inte riktigt vad jag kunde förvänta mig. Det började inte alls så lugnt som jag trodde det skulle vara utan det var pang på röbetan direkt. Jag kände tyngden över hela kroppen och det gjorde verkligen ont ibland samtidigt som det var ganska skönt så att jag höll på att somna emellanåt. Jag fick strikta order om att vända mig om och slappna av. Det var ord och inga visor den timmen det håll på.

Efteråt var jag helt mörbultad och hade ruffsigt hår och röda kinder. Kroppen hade en speciell doft. Jag var nöjd och lämnade snabbt platsen efter betalningen var gjorde, 50 kr kostade det.

Så gick det till när jag förlorade min oskuld, oskulden i att få Thailändsk massage, och det var inte sista gången… Nu har man fått smak på det…..

Thailand

Typiskt Karon.. Livsfarliga, vänstertrafik, mopeder och ett vimmel av människor och affärer med massa skraffs i….

 1. Cissi skriver:

  Hahaha du är ju för rolig!!!

  Och jag håller med dig, det är så värd så många besök brukar det bli 🙂

 2. Sune skriver:

  Men Malin!! Här satt jag med uppspärrade ögon och började poppa popcorn och hämtade dildon..för att sen få se att det inte alls var DEN oskulden jag skulle få bli varse om!Jag satt även och tänkte på hur mitt blogginlägg skulle se ut när JAG blev av med oskulden. ”Kan hon så kan jag!” Så tänkte jag. Musslan slöt sig och nu äter jag godis istället. Tack för den!

 3. ann skriver:

  Hvor er du modig 😀 Det havde jeg aldrig turdet offentliggøre…. hahahaha

  by the way; herligt jeg ikke skal logge ind 3 gange mere, for at kommentere 😀 hvad skete?

  Kram og fortsat god ferie

 4. skriver:

  hahahhaha, njut och ha det sköööööönt!!

  kramis/
  finafrun.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..