Schysst…

Schysst!

Jag vet inte vad jag ska tycka om placeringen av vårt rum. Jag vet inte om jag ska älska eller hata hotellet som bestämde det. Vet dom inte att vi har en vattenälskande och trotsig treåring med oss? Eller tänkte dom bara på att vara snälla mot mannen i rullstol? Vilket som, så kan man ju inte få allt. Eller jo, jag får en jävla massa motion. Tack för det =)))

Thailand

Ja,… närmre kommer man inte… Eller jo, dom sidan om har trappa rakt ner i poolen!

Thailand schysst
Thailand

Idag blev det mackor med Nutella till lunch syns kanske?

 

 1. Ser underbart ut.. fast jag förstår att ni får ha koll på Mira;)Härligt ni ha det annars!!

 2. Towe skriver:

  Absolut sotaste lilla minisen. Nutella ar utsokt! Testa det sen hemma pa riskaka med skivad banan… OMG sa gott! kram towe.

 3. Shit, jag hade aldrig kunnat koppla av om jag bodde så nära haha. Hålla reda på alla ungar skulle bli en mardröm 😛

 4. Ni verkar ha jobbiga bekymmer.. verkligen.. 🙂
  Kram

 5. Elin skriver:

  Hej! Ser jätte härligt ut, bodde själv på detta hotell 2009. Gillade det super mycket, vi bodde dock nere vid den andra poolen. Men det var super mysigt där. Om du går själv (utan din man i rullstol)så kan du gå genom hotellbyggnaden som går efter den långa backen som går upp till ”er” och frukostmatsalen. Då blir det inga uppförsbackar eller nedför. Du kanske enbart behöver gå i någon av trapporna. Men det var betydligt mycket skönare att gå där och slippa den långa backen.Hoppas du förstår hur jag menar.

  Glöm inte att ta en tuktuk eller vanlig taxibil och åk in till Weekenmarket i phuket town. Den äger rum under helgen. Bästa marknaden och super billiga saker. När vi åkt in dom två gånger jag vart där så har chauffören stannat och vi bestämt tid så hämtade han upp oss igen när vi skulle tillbaka.

  Ha så skönt 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Tusen tack för alla tips! Ja där är så fint!!! Men nu har dom ”golfbilar” som kör oss upp,. smidigt!!! Idag var vi på Lotus och ska till marknaden med!

   Många kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..