Ryska maffian

När jag fick en fotmassage (70 kr för en timme…) frågade massören mig och min svägerska;

– Varför tycker inte ni svenskar och norrmän om ryssar?

Jag svarade inte för jag är rädd för att hon är i maskopi med han den där ryska maffiabossen i speedos som ligger sidan om oss på stranden. Han har flabben full med guldgaddar, 10 kg halsband och 4 st Rolexklockor. Hans kvinna har massa guld, skitbrun, string och ser så där barsk ut med sina höga kindben. Så för att inte verka fördomsfull blev jag tyst. För jag har aldrig fördomar jag.

Vad som gör Thailand? Detaljerna säger jag bara….

Thailand

 1. Att ha Speedos på sig avslöjar nog rätt bra att han INTE är i nåt gäng. Han har köpt gaddarna på Buttricks och är adopterad och bor numera i Skåne. Det är vad jag tror.

 2. Maria skriver:

  Ryssarna är läskiga!
  När vi var i Thailand ett år åkte vi till en strand och det var bara jag & är R där i princip. Efter en timme vaknade vi upp av ett jäkla kacklande & gormande. Satt mig upp från handduken och tittade runt….bara en massa ryssar runt oss och de hade så mycket guld runt halsen att de knappt kunde hålla upp huvudena, kvinnornas bikinis syntes knappt…bara en massa smycken & klockor.
  Vi åkte tillbaka till hotellet omgående för jag vågade inte ligga kvar & hotell personalen blev oroliga över att jag inte gillade stranden….fick mumla fram lite fint att stranden var jätte fin men inte ryssarna. De bara skrattade, HaHa!!
  Fortsätt nu njut av er underbara resa…jag är inte alls avis 😉

  Kram kram

 3. Haha, jag hade också varit tyst…:)

 4. Cissi skriver:

  Haha!
  Inte dom heller kanske? 😉

  Det har hänt att man blivit så less (inte just i Thailand men andra ställen i världen) att man (läs jag) sagt att man är ryss, och då låter dom en vara faktiskt 😉

  Fortsätt njut av Thailand och dess underbara människor!!!

 5. Åhh jag kan inte sluta skratta!
  Det började med att jag tyckte att jag kände igen stranden på bilderna i första inlägget om Thailand… Sen tyckte jag att det fanns något bekant över hotellet… När jag såg inlägget om poolen, rutschkanan och Mira brast jag ut i skratt! Exakt samma rum har jag bott i! 🙂 Fast det var över 2 år sedan… Finns den galna skräddaren kvar? Johnny Diamond (eller vad han kallade sig)? Inte en dag gick det utan att han försökte sälja på oss kläder!

  Ha en fortsatt trevlig resa!

  1. Fnulan skriver:

   Hahah men vad kul!!! Världen är inte stor! Vi har inte blivit utsatta för någon skräddare, borde kanske leta upp honom =)))
   Kram och tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..