Thailand har mött Fnulan

För en stund sedan fick jag oljemassage. Jädrarns vad det knådades hängtudor! Massage i Thailand är minst sagt annorlunda.. Det är så billigt så att man skäms och mitt i massagen kan dom svara i telefon eller försvinna ett tag. Dessutom ligger man flera på rad och blir masserade. Och idag tyckte jag att dom skrattade och fnissade massor när vi började få vår massage. Sen kacklades det på thailändska. Mysigt tyckte jag. Tills jag kom till hotellet.

Då förstod jag vad dom fnittrat åt…

Mina trosor… Jag köpte ett par färgglada trosor på Ullared för ett tag sedan med massa ansikten. Problemet, det var bara tuttar och snoppar, VISSA med ögon. Så mån tro att dom fick sig ett gott skratt…

image

Humm… ngt som inte stämmer?

Ikväll åker vi till Patong och i morgon ska jag och Gabriel till en ö som heter Coral Island där vi ska bada, dyka och snorkla, mys!

 1. Hahahaha, snorrar på trosor i Thailand existerar nog inte. Ungefär som att jag skulle ha mina ”I love Morgan”-trosor på mig på en första date med en tjej, det.får.bara.inte.hända. Puss!

 2. Hahahaha, fantastiskt roligt, förstår att de garvade läppen av sig 🙂

 3. Maria skriver:

  HaHaHa!! Tur att du kan roa dem när de får jobba 🙂

 4. Ha ha, vill ju ha bild på trosorna 🙂
  Tycker alltid att det är lite småjobbigt när man får massage i Thailand och de börjar tjattra för jag tror alltid att de pratar om mig. Vilket de säkert gör också – även om jag aldrig haft trosor med snoppar på 😉
  Är du förresten säker på att du verkligen njuter ordentligt? Det är mörkt, kallt och snö här hemma, bara så att du vet 🙂
  Puss!

 5. Tina skriver:

  Haha! Du är UNDEBAR Malin! Hoppas du njuter riktigt ordentligt vännen! Massor av pussar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..