ANNONS

Thailand har mött Fnulan

/

För en stund sedan fick jag oljemassage. Jädrarns vad det knådades hängtudor! Massage i Thailand är minst sagt annorlunda.. Det är så billigt så att man skäms och mitt i massagen kan dom svara i telefon eller försvinna ett tag. Dessutom ligger man flera på rad och blir masserade. Och idag tyckte jag att dom skrattade och fnissade massor när vi började få vår massage. Sen kacklades det på thailändska. Mysigt tyckte jag. Tills jag kom till hotellet.

Då förstod jag vad dom fnittrat åt…

Mina trosor… Jag köpte ett par färgglada trosor på Ullared för ett tag sedan med massa ansikten. Problemet, det var bara tuttar och snoppar, VISSA med ögon. Så mån tro att dom fick sig ett gott skratt…

image

Humm… ngt som inte stämmer?

Ikväll åker vi till Patong och i morgon ska jag och Gabriel till en ö som heter Coral Island där vi ska bada, dyka och snorkla, mys!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00