Robinson here I come!

Jag har tjatat som en gnu på Gabriel att vi skulle göra något som HAN ville, så han följde med på utflykt för hans egen skull. När vi kommit en bit ut på havet stannar den ena motorn, sen flyter vi där ute, mitt ute i ingenstans… Till slut flyter vi i land på en liten strand där vi får hoppa av allihopa.

Alla var lite surmulna och molokna, men var INTE jag, snacka om Robinson på riktigt liksom! Jag var bara skitglad! Coolt att vara strandsatta på en konstig plats i en timme! Sen kom det tyvärr en man och lagade båten och vi kom iväg. Konstigt att det hände just när jag var med…

Jag fick en härlig dag med Gabriel med snorkling, god mat och en fantastisk strand! Nu är det bara tre dagar kvar och jag vet inte om jag skiter i att åka hem!

image

Strandsatta minsann!

image

image

 

 1. Ser inte alls dumt ut… Och att vara strandsatt i Thailand, värre saker finns ju! Förstår att du överväger att stanna kvar och med tanke på både kallt väder och kass mello så råder jag dig att tänka en gång till innan du packar väskorna!
  Kram,kram!

 2. Maria skriver:

  Stanna KVAR!!
  Kom hem lagom till sommaren igen 🙂

  Kram kram

 3. Babs skriver:

  Nej åk inte hem, se till att du blir ensam strandsatt på en ö, naturligtvis med en bra restaurang i närheten.
  Kram

 4. Härligt att få uppleva lite Robinson känsla 🙂
  Ser helt underbart ut, kram på dig och en fortsatt trevlig resa!

 5. Jag dööööör, vilken strand, helt fantastiskt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..