ANNONS

Robinson here I come!

/

Jag har tjatat som en gnu på Gabriel att vi skulle göra något som HAN ville, så han följde med på utflykt för hans egen skull. När vi kommit en bit ut på havet stannar den ena motorn, sen flyter vi där ute, mitt ute i ingenstans… Till slut flyter vi i land på en liten strand där vi får hoppa av allihopa.

Alla var lite surmulna och molokna, men var INTE jag, snacka om Robinson på riktigt liksom! Jag var bara skitglad! Coolt att vara strandsatta på en konstig plats i en timme! Sen kom det tyvärr en man och lagade båten och vi kom iväg. Konstigt att det hände just när jag var med…

Jag fick en härlig dag med Gabriel med snorkling, god mat och en fantastisk strand! Nu är det bara tre dagar kvar och jag vet inte om jag skiter i att åka hem!

image

Strandsatta minsann!

image

image

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00