Hejsan hoppsan Kerstin

RARINGAR, I am hooooooooooooooome <3 och gissa EN gång vad jag ska göra ikväll förutom att planera nästa semester? Ja såklart ska kärringen ta igen missad Mello och äta en semla kvällen till ära. Efter 12 timmars restid så är det soffan som gäller =). Och jävlar vad kallt det är!

Jag har fått MÅNGA frågor om Thailand, vill du veta något, skriv frågan som kommentar så ska jag svara på alla!

Ser att döttra min har levt rövare på bloggen (och hemma)… Sådan mamma sådan dotter.. Ja hon borde blogga, jag håller med er!

Love ya och TACK för alla kommentarer under semestern! Kommer mer i morgon med sammanställning och så!

Thailand

Igår var vi på Djungelsafari och det var som ett riktigt Robinson avsnitt. Tyvärr var det jag som blev utröstad och fick åka hem idag! Surt….

 

 

  1. Sojka skriver:

    Välkomna hem! ♥

  2. *Står med ett 20-tal byfånar från min by med alla instrument som finns, utom piano, ingen orkade bära ut det..spelar som aldrig förr och inte en siffra rätt ihop*. VÄLKOMMEN HEM! Hoppas att du vilat upp dig ordentligt för nu jävlar väntar vardagen 😀 *gnider mina händer sketmöe*. Rösta på mig. Fototävling. ”MUS”. Och här kommer kort på den…eller näe. Som sagt. Du är tillbaka, jag är tillbaka och jävlar vad vi ska skratta ihop igen 🙂 *björnkram*.

  3. Marlene skriver:

    Tassar runt lite i bloggvärlden och önskar dej en trevlig helg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..