Ni hånade mig…

…. förljöjligade mig och hängde ut mig i mediavärlden. Ni pratade om mig och skrattade, hånade och trampade på mina känslor. Ni trampade på mina känslor efter detta inlägg. Ni skrattade åt mig när jag bränt mig och undrade hur fasiken det gick till. Nu ska ni få igen! För jag gjorde nästan rätt. Och nu ska ni få se vad jag menar….

Vet ni, nu har jag hållit mig i två veckor och vet inte vilka som vunnit mellon. Och fattar ni, man kan inte se avsnitten här hemma heller! Va fan!!!

solkräm

Detta tog jag med mig…..

solkräm

Och detta hade jag med mig hem! MEN då köpte vi en med… Så det så!

 1. Hanna skriver:

  Jag tror att du nu kan titta på alla deltävlingar på play. De får inte visa bidragen förens alla har visats.

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa ska kolla genast!!

 2. H ha, Sådär jag, skönt o rensat undan lite flaskor.

 3. Jag VÅGAR VÄGRA MELLO! Får info om vilka som va bra o dåliga via bloggar o FB! Tror inte du missat nåt!

  Vem vann förresten din tävling?!

  Välkommen hem till kylan!

  Kram!

 4. Du har inte direkt missat något i mellon!! Superkonstiga bidrag! De lägger tydligen inte ut de vinnande bidragen på itunes förrän efter finalen, så det är väl kanske därför man inte kan se något på play heller.

  1. Fnulan skriver:

   Vad skönt att höra!!!

 5. camilla skriver:

  Va! Tog inte oljan slut? 😉
  Börjar man inte med den. Jag menar…det är ju bra att börja att sola så man får en grundfärg lite snabbt 😉
  Så solar jag 🙂
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..