ANNONS

Ni hånade mig…

/

…. förljöjligade mig och hängde ut mig i mediavärlden. Ni pratade om mig och skrattade, hånade och trampade på mina känslor. Ni trampade på mina känslor efter detta inlägg. Ni skrattade åt mig när jag bränt mig och undrade hur fasiken det gick till. Nu ska ni få igen! För jag gjorde nästan rätt. Och nu ska ni få se vad jag menar….

Vet ni, nu har jag hållit mig i två veckor och vet inte vilka som vunnit mellon. Och fattar ni, man kan inte se avsnitten här hemma heller! Va fan!!!

solkräm

Detta tog jag med mig…..

solkräm

Och detta hade jag med mig hem! MEN då köpte vi en med… Så det så!

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00