Skäms…

Haha ja,… kan inte mer än skratta åt mig själv! I helgen har jag legat på soffan och tuggat genom alla såpor jag missat. Såpor jag inte annars vill se. Och det värsta av allt (jag ber så mycket om ursäkt för detta i förväg) har jag kollat på Top Modell. Ja, jag vet, dåligt föredöme etc. Men men… erkänner i alla fall. Farmen, Masterchef, Hela England bakar osv..

Pinsamt…

Nu har jag lunch och ska äta framför datorn så att jag kan se sista avsnittet av Top Model! Det blev sallad idag för efter semestern väger jag närmre 90 än 70

Pinsamt….

Thailand

Lika mycket som dessa tre barn saknar varandra tror jag att dom tycker att det är skönt att slippa varandra =)

 1. Liza skriver:

  Jag är tack vare Netflix i iphonen helt fast i Gossip girl….hahah och vi ska inte tala om att jag varje dag i ca 5 års tid har spelat in våra bästa år och tittar på varje kväll!!! 😉 Så lite toppmodell är ingen fara….;-) kramar till dig

  1. Fnulan skriver:

   Pust vilken tur!!! Kramen

  1. Fnulan skriver:

   HAHAH såklart!!

 2. towe skriver:

  Haha! kolla sapor ar ju sa skont och kul. Kram pa dig! towe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..