ANNONS

Mustigt värre!

/

Plötsligt händer det! Och igår blev det min tur.. (Ni är inte vana vid detta ni som kommer in, men här kommer ett ”fin-inlägg”).

I ett pittoreskt glashus möttes bloggare på Slottsträdgårdens kafé i Malmö. Kiviks musterier och Tareq Taylor stod som värdpar. Det var enkelt och hur kitschigt som helst, men så rätt. Glasen fylldes på med alldeles nypressad äppelmust kallat Rödnös”, vackert bara de. Presentationen av Kiviks produktion var fyllt av stolthet och kärlek till livets frukt. Så mycket engagemang för en liten frukt. Fräckt! Och det känns när man dricker musten, den är så fyllig!

Tareq Taylor tillagade en trerättersmeny till oss som var där, och den ena smaken gifte sig med den andra. Han visade att man kan göra mer än ”skånsk ipplakaga” med äpplen. Det var pilgrimsmusslor, fantastisk bog och en äpple-fläder dessert som dansade vals i munnen…. Fantastiskt gott!

Och vi får inte glömma… Tack underbara bordssällskap

Med mig hade jag Min syster Kamilla, Cecce och Meekatt. På plats träffade vi Iris och hennes kompis. Emma, Nelly och  Meekattens svägerska Henrietta var också med <3

Min bordsdam var goa Dr. Molly och hennes gudomliga Folke som verkligen var en gentleman. Jag satt även tillsammans med energiknippet Christina.

Emma har det underbaraste objektivet och tar alltid grymma kort. Kul att se ett proffs i action! Och alla damerna skulle såklart fotas med Tareq, Cecce ville nog något helt annat ;)

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00