Om min pappa varit hemma…

…. då hade han kallat mig ”klydderöv” eller ”slarverröv” eller ”kladderöv” idag. Varför? Jo för jag gör inte det jag ska.. blogga, städa, packa och tvätta. Har inte orken, lusten eller tid. Nej, det är en sån där meningslös dag när allt känns bajs.. Ni vet när allt inte är bra nog. Lite off, trött och stressad. Så ni som kommer i morgon, ge mig lite extra kramar!

Det är mycket att fixa till eventen och det är förbannat kul! I morgon kommer ni att bli GRYMT bortskämda med priser värda hur mycket som helst. Låter bra va?

Puss lovers, ni betyder massor för mig vänner! Ni finns där i vått och torrt! 

Nya kollektionen från Du & Jag är fantastisk!!!

 

 1. Ameon skriver:

  Önskar så jag kunde komma förbi ikväll.. Men sönerna ska åka bort i tvåveckor känns som jag behöver gosa med dem. Jag får hoppas ni kommer till Malmö snart istället. Eller kom förbi butiken (Beba Barnbutik) nån dag du är i storstan ;-)!! Peter ska komma förbi idag och hämta en Joolz vagn. Önskar er alla en trevlig kväll och du ska se att du måt bättre efter ikväll! Jag har en vännina,Jessica vars klass vunnit (hon är lärare) samma- kan det vara samma vinst tro :-)!! Kramis

 2. towe skriver:

  Åhh vissa dagar är såna. Kramar till dig! Jag är så avis, önskar att jag hade kunna komma på träffen, så kul det skulle vara att träffa er alla, bloggare som bloggläsare! Hoppas ni får en kul kväll! kram towe.

 3. Iza skriver:

  NU blir ju JAG helt nervös också!
  Vad ska man ha på sig? Galaklänning? Jeans å gympadojor? Näck?
  Nästa gång får ni skriva en dresscode!
  Gissa om jag är exalterad inför morgondagen!
  Hoppas du kan sova!
  🙂

 4. Anna skriver:

  Finaste Fnulan, ska bli såååå kul att träffa dig IRL tomorrow! Är en trogen läsare som är kass på att kommentera, skärpning på mig! Uppskattar din blogg sååå mycket, du har en härlig humor och bra mix av saker och ting. Vilka fina kläder:) Hur uppklädd behöver man vara imorgon??? Kram:)

  1. Fnulan skriver:

   VAd roligt att du kommer i morgon och piggar upp mig <3 Man behöver inte alltid kommentera, bara om man vill! Jag blir så glad så glad!!
   TACK TACK för komplimangen!!! Nu är jag genast gladare än innan.
   Jag kommer att ha jeans ett linne och en liten jacka. Kom i det du trivs i!! Man har roligast då!
   Kramen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..