Sonen ligger pyrt till…

Nej han står inte högt på min lista just nu. Jag ska dra in Gabriel månadspeng, tvätta hans kläder i för högt gradantal, hälla rapsolja i hans geleburk och borsta mina tänder med hans tandborste, gör en facerape och en instarape och.. öööö skicka kärleksbrev till hans fröken i hans namn.

Vet ni något annat bra straff jag glömt?

Varför jag ska straffa honom? Joo den lilla skitungen har vunnit en tävling med sin klass så dom alla blir hämtade med buss och får se Eurovision. Jag är inte ett dugg glad för deras skull. Jag avskyr dom allihopa…

Jag är inte bitter, jag bryter bara ihop totalt av avundsjuka! Jag lever för mellon och eurovision så det river tag i hjärtat att inte vara där. Snyft.. Ja skit dålig mamma, men jävligt ärlig.

Straffet blir också en surbild…

Ps. klart jag är glad för hans skull!! Eller inte….. ds.

  1. Jag förstår avundsjukan, men shiiiit vad roligt för han och resten av klassen! 🙂

  2. hahaha!! jag trodde typ han dödat nått eller någon!? får han inte ta med sin mor tro? 😉

    kram

  3. Emelie skriver:

    Haha men älsk! Jag undrar mer om inte själva vinsten att behöva se Eurovision är straff nog för honom 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..