Min facebookstatus

Igår var jag ingen glad mamma… Igår var jag en hemsk mamma… Jag känner mig fortfarande riktigt hemsk och elak. Tur att jag åker hemifrån faktiskt. Alla hormonstinna mammor borde få vara ”föräldralediga” en vecka i månaden, alltså lediga som förälder..

Såhär stod det på min facebook status igår: ”Får man erkänna att man inte orkar vara mamma till en treåring när klockan är 23:24 och ungen är vaken?”

Mer behöver jag inte skriva va?

Nu packar jag för att åka till Helsingborg. Hannah och jag börjar med lunch och BH inköp till mig, sen möter vi upp resten på plats. Nu ses vi om några timmar bejbs!

Ja hon är jättesöt, men fasiken inte mitt i natten när man vill sova och ungen är piggare än… ööö… nått…

 1. Åh, det där känner nog ALLA föräldrar igen… Med tvillingar är det ännu roligare för då vaknar en supertidigt på morgonen och en är jättepigg seeeent på kvällen…

 2. lotte skriver:

  Åh fy va sur jag är att jag inte bor i Helsingborg just nu 😉 Men vi sågs ju i Växjö och det va trevligt! Hälsa Hannah. Å säg till henne att jag kan inte kommentera på hennes sida…. Jag kan bara det hos dig och matplatsen 🙁
  Kram och ha så skoj ikväll!!

 3. Emelie skriver:

  Ha så kul idag!!!
  puss

 4. Ha det så kul och NJUT av egentiden!
  kram/Fina Frun

 5. Å bejb, hoppas att ni får en mysig lunch! Så ses vi snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..